Header partnersHeader partnersHeader partners

Kevin Ross | Ellis Gourmet Burger

De Canadese Kevin Ross heeft zijn liefde voor premium burgers, goed vlees en gastronomie meegenomen uit Canada.  Inmiddels is de Canadese Kevin Ross het ‘Head of F&B’ van het succesvolle Belgische merk Ellis Gourmet Burger. Ellis was ooit één van de eerste horeca bedrijven die de kansen van Gourmet Burgers doorzag in de Europese markt. Nu, na al die jaren, is Ellis nog steeds toonaangevend met maar liefst 16 restaurants in Nederland, België en Frankrijk en een hele schare trouwe fans,

Kevin is zowel gespecialiseerd in product- en procesontwikkeling voor premium fast & casual restaurantconcepten. Deze bijzondere mix van bekwaamheden is ontstaan in zijn opvoeding. Want zijn familie, bestaat voor de ene helft uit horecaondernemers en voor de andere uit technische ingenieurs.

De motor achter zijn pioniersgeest is het ontwikkelen van intuïtieve processen die vakmanschap ondersteunen. Hierdoor is het mogelijk om eerlijke en exclusieve producten aan te bieden die tot nu toe ondenkbaar waren voor zijn concurrenten.

Met een constante focus op de wereldwijde voedselbewegingen en trends, heeft Kevin meegeholpen aan de identiteit van schaalbare voedselconcepten en heeft hij de ambitie om de voortdurende uitdagingen aan te gaan waarmee de horeca wordt geconfronteerd.