Header partnersHeader partnersHeader partners

Yossi Eliyahoo | The Entourage Group

THE ENTOURAGE GROUP is het ongeëvenaarde hospitality-imperium van Yossi Eliyahoo dat wereldwijd bekend staat om het ontwikkelen van internationaal gerenommeerde en prijswinnende hospitalityconcepten. Het verhaal van THE ENTOURAGE GROUP begon in 2008 met de lancering van MOMO Restaurant, Bar & Lounge in Amsterdam, een stijlvol Aziatisch-fusion restaurant met een prijswinnende bar. MOMO Bepaalde de standaard en werd als snel de go-to plek voor het elite publiek.

Het succesverhaal werd al gauw vervolgd. Moderne concepten zoals de elegante Japanse cuisine met Zuid-Amerikaanse twist van IZAKAYA Asian Kitchen & Bar, de elegante op het Belle Époque geïnspireerde en Michelin-bekroonde THE DUCHESS , het modern steakhouse MR PORTER en de gourmet burgers van THE BUTCHER. Naast vestigingen in Amsterdam breidde de groep vanaf 2016 met verschillende concepten uit naar Berlijn, München, Ibiza, Barcelona en Dubai.

THE ENTOURAGE GROUP zorgt er altijd voor dat nieuwe vestigingen aansluiten bij de lokale (eet)cultuur, maar locals tegelijkertijd iets compleet nieuws te laten beleven. Maar hoe houd je zo’n concept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? ‘Wanneer iets nieuw is, dan is het makkelijk om gasten te trekken. Iedereen is nieuwschierig’, beaamt Yossi’. ‘Maar zodra de nieuwschierigheid eraf is, sta je als ondernemer voor een uitdaging. Want hoe houd je je zaak vol?’, vervolgt hij. ‘Wanneer een restaurant pieken en dalen kent, veliest het gasten. Die gast verwacht namelijk steeds hetzelfde niveau’. De sleutel van success noemt Yossi consistentie. Bij al onze zaken is dat goed gelukt. Daar ben ik trots op.’